MEILTÄ DEFIBRILLAATTORIT JO 1000 YRITYKSEEN

Servicia Medical perustettiin jo vuonna 2006 Ruotsissa. Siitä lähtien olemme kouluttaneet yli 3500 henkilöä antamaan puhallus-painelu-elvytystä (PPE) ja olemme toimittaneet defibrillaattorit yli 1000 yritykseen. 2013 ja 2014 Dagens Industri nimesi meidät Gaselliyritykseksi (Gasellföretag), ja Veckans Affärer nimesi meidät 2013 yhdeksi Ruotsin superyrityksistä .Meidän päämääräämme on että yhä useammat sydänpysähdyksen saaneet voidaan pelastaa Suomessa kun Ruotsissa.

Pääkonttorimme on Tuhkolman keskustassa ja varastomme sijaitsee Täbyssä, joka on Tukholmasta hieman pohjoiseen. Meillä on EA kouluttajia koko maassa, ja he antavat koulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Heillä on pitkä kokemus ja sitä myöten hyvä tuntemus defibrillaattorin toiminnasta. 

 

 

Servicia Medicalin Tyontekijat

Hlr Kurssi

ELINTÄRKEÄ TAITO

Meidän antamamme koulutuksen tarkoituksena on olla mahdollisimman todenmukaista. Useimmilla kouluttajillamme on käytännön kokemusta akuuttisairaanhoidosta, ambulansseista tai meripelastuksesta. Kurssin käytyäsi osaat toimia nopeasti kun tapahtuu sydänpysähdys. 

 Red Arrow

LÄHETÄ KIINNOSTUSILMOITUKSESI

OIKEAT TAIDOT

Ostaessasi meiltä defibrillaattorin tarjoamme samalla työpaikalla suoritettavan hätäelvytyskoulutuksen sisältäviä paketteja.

TURVALLISEMPI VALINTA

Vähintään 6 vuoden takuu defibrillaattori ostettaessa.

VALITSE SOPIVIN DEFIBRILLAATTORI

Täytä lomake niin osaavat asiakasneuvojamme auttavat sinua.
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ