RATKAISU KOKO ORGANISAATIOLLE

Oletko vastuussa isommasta organisaatiosta ja tarvitset ratkaisun koko organisaatiollesi?

Me olemme yksi suurimmista toimijoista defibrillaattorien ja PPE-elvytyksen kouluttamisessa. Meillä on sen takia useita isoja puitesopimuksia yritysten ja organisaatioiden kanssa. Puitesopimus varmistaa että saat oikean tiedot ja oikeat defibrillaattorit jotka pelastavat ihmishenkiä.

 

 

Lifepak Cr2

Elvytyskone Tyomaalla

Jokainen organisaatio on erilainen. Me käymme läpi ne riskitekijät jotka teidän toiminnassanne on. Laadimme yhdessä teidän kanssanne koulutussuunnitelman koko organisaatiollenne. Pidämme myös huolen siitä että opitut taidot kerrataan jatkuvalla kertauskoulutuksella. Kaikki tämä, jotta sydänpysähdykseen voidaan teillä puuttua nopeasti.

 

SYDÄNTURVAA DEFIBRILLAATTORILLA

Kun teillä on defibrillaattori ja elvytykseen koulutettu henkilöstö, pystytään teillä pelastamaan ihmishenkiä. Meiltä saatte defibrillaattorit joko vuokralle tai omaksi. Jos päätätte vuokrata defibrillaattorin, sisältyy siihen tukisopimus. Silloin me pidämme huolen siitä että te saatte kaiken tarvitavan ylläpidon.

Avattu CR2 Elektroneilla

Henkilo Kylkiasennossa

EA ja PPE-D KOULUTUSTA KOKO MAASSA

Meillä on laaja Häta EA ja PPE-koulutusverkosto, eli voimme järjestää koulutuksen teidän tiloissanne. Kaikilla kouluttajillamme on todistus pätevyydestä EA ja PPE-elvytyksen kouluttamiseen. Tämä takaa että kouluttajiemme tiedot ovat ajantasalla ja perustuvat nykyaikaiseen tutkimustietoon sydänpysähdysten hoidosta. Useimmat opettajamme työskentelevät mysökin sairaanhoito- ja pelastusalalla. Näin heillä on perusteellisen tiedon lisäksi pitkä alan kokemus, jonka he sisällyttävät koulutukseen.

Koulutuksessa on vuorottain teoriajaksoja ja käytännön harjoituksia, joissa käytetään todenmukaisia harjoitusnukkeja ja harjoitusdefibrillaattoreita.

Pyydä yhteydenottoa jo tänään, niin laadimme ratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

 

Red Arrow

PYYDÄ TARJOUS

OIKEA ratkaisu teiLLE

Neuvonantajamme auttavat sinua löytämään mukautetun ratkaisun.

LÄÄKETIETEELLISTEKNINEN YRITYS

Oikean tietotaidon ja asiantuntemuksen avulla voit tuntea olosi turvalliseksi.

KOULUTUKSIA PAIKAN PÄÄLLÄ

Meillä on koko valtion kattava EA-kouluttajien verkosto.

 
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ