”Sen jälkeen kun kaksi työntekijöistämme oli saanut sydämenpysähdyksen vajaan vuoden sisällä mutta selviytyneet siitä nopean toimien ansiosta, olin mielestäni saanut tarpeeksi varoituksia. Hankimme defibrillaattoreita suurempiin toimistoihimme ja koulutamme parhaillaan henkilökuntaamme puhallus-paineluelvytykseen”

Thomas Petersson, 
Toimitusjohtaja, Euro Accident

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

 

Reply -NOPEA VASTAUS

Award -OSAAMINEN VUODESTA 2006

Box -PAKETTIRATKAISUT

PPE-D koulutus

opi toimimaan nopeasti

Vain hankkimalla defibrillaattorin ja kouluttamalla henkilöstösi sen käyttämiseen, voit varmistaa nopean ja oikean avun kun henkilö saa sydänpysähdyksen. Voit valita erilaisista kursseista ja defibrillaattoreista teille sopivimmat.

Meillä on esimerkiksi PPE-elvytys ja defibrillaattorin käyttö joko ensiapukoulutuksen kanssa tai ilman sitä. Meiltä löytyvät myös erinomaiset kouluttajat esimerkkiksi sähköiskun saaneiden ensihoitoon. Autamme räätälöimään juuri tarpeisiinne sopivan paketin.

Defibrillaattori Hinta

Henkilo Kylkiasennossa

DEFIBRILLAATTORIKOULUTUS ASIAKKAAN LUONA

Valtuutetut kouluttajamme antavat koulutuksen kätevästi teidän luonanne. Koulutuksessa käymme läpi PPE-elvytyksen juuri teidän valitsemallanne defibrillaattorilla, ja elvytyksen lisäksi koulutamme kuinka tukkeutuneet ilmatiet avataan. Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä.

Koulutuksessa harjoitellaan luonnonmukaisilla nukeilla ja harjoitteluun tarkoitetuilla defibrillaattoreilla. Käymme lisäksi läpi juuri teidän valitsemanne defibrillaattorin käytön elvytyksessä, sekä sen missä sitä olisi parasta säilyttää teidän tiloissanne. 

 

sydänturvallinen alue - Hjärtsäker zon

Hjärt-Lungfondens kampanj Hjärtsäkra Sverige har som mål att öka överlevnaden i hjärtstopp genom fler Hjärtsäkra Zoner i samhället. Servicia Medical är godkända av Hjärt- Lungfonden för att certifiera arbetsplatser som Hjärtsäkra Zoner

 

För att bli certifierad krävs både att det finns en godkänd hjärtstartare till hands, exempelvis ZOLL AED Plus. Den ska även finnas med i Hjärtstartarregistret. På så sätt blir den sökbar på exempelvis Eniro. Det ska det finnas HLR utbildad personal på plats som genomför årliga repetitionsutbildningar.

*Observera att certifieringen enbart gäller
Zoll AED Plus av de hjärtstartare vi har.

Hjartsaker Zon

Red Arrow

LÄHETÄ KIINNOSTUSILMOITUKSESI

OIKEA ratkaisu JUURI teiLLE

Neuvonantajamme auttavat löytämään mukautetun ratkaisun teille.

LÄÄKETIETEELLISTEKNINEN YRITYS

Oikean tietotaidon ja asiantuntemuksen avulla voit tuntea olosi turvalliseksi.

OSTA TAI VUOKRAA TURVALLISESTI

Vähintään 6 vuoden takuu defibrillaattori hankittaessa.
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ