VUOKRAA DEFIBRILLAATTORI

Haluatko välttyä huollolta ja kunnossapidolta sekä pystyä luottamaan siihen, että defibrillaattori toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla? Siinä tapauksen defibrillaattorin vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Jos päätät vuokrata defibrillaattorin meiltä, vuokraan sisältyy tukisopimus.

 

Pidämme huolta siitä, että paristot ja elektrodit vaihdetaan ajoissa. Kun niiden käyttöaika alkaa olla lopussa, huolehdimme niiden vaihtamisesta uusiin, ja tämä sisältyy vuokrasopimukseen. Tällä tavoin voit tuntea olosi turvalliseksi, koska tiedät defibrillaattorin toimivan aina.

 

Vältyt samalla defibrillaattorin ostamisen aiheuttamilta kuluilta ja vuokraat laitetta edullisella kuukausivuokralla. Vuokrakauden umpeutuessa voit vaihtaa laitteesi uusimpaan defrillaattorimalliin.

Avattu CR2 Elektroneilla

Lifepak -CR2

Defibrillaattorin vuokraus

Defibrillaattorin vuokraaminen on helppoa ja kitkatonta. Vaihdamme laitteidenne pariston ja elektrodit oikealla aikavälillä. Varustamme myös laitteenne oikealla ohjelmistolla, jolloin voitte olla varmoja siitä, että defibrillaattorinne toimii optimaalisesti.

Arrow

Defibrillaattorin vuokraaminen

Vuokraa innovatiivinen Lifepak CR 2 tai laajasti ammattilaistenkin käyttämä Lifepak CR Plus.

joustavat vuokraehdot

Vuokra-ajan umpeuduttua voit joko jatkaa jo vuokraamasi laitteen vuokraamista tai vuokrata sen sijaan jonkin markkinoille tulleen uuden mallin.

vuokraamista koskeva neuvonta

Autamme sinua mielellämme.

Täytä lomake tai soita: 08-37 55 00
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ