Lifepak CR2

Kuvittele tulevaisuus, jossa parempi tekniikka saa aikaan parempia tuloksia - ja pelastaa enemmän henkiä.

 

Mullistava Lifepak CR2 -defibrillaattori, jossa on LIFELINKcentral AED Program Manager, on kattavan AED-vastejärjestelmän ydin.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

 

Reply - Saat vastauksen nopeasti

Award - OSAAMista ja tietotaitoa jo VUODESTA 2006

Box - kokonaisvaltaiset PAKETTIRATKAISUT

LIFEPAK CR2 – uuden sukupolven defibrillaattori

Innovatiivinen, helppokäyttöinen ja kokonaisvaltainen LIFEPAK CR2 on Physio Controlin uusin tuote. Se on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi.

 

Lisäksi LIFEPAK CR2 on markkinoiden aiona defibrillaattori, joka pystyy analysoimaan sydämen rytmiä elvytyksen aikana. Se on luotettava ja antaa turvaa sekä rohkeutta ja varmuutta avun antamiseen. 

Lifepak CR2

 

Aina yhteydessä ja aina käyttövalmis defibrillaattori

 

Käyttöönoton yhteydessä Lifepak CR2 kytketään LIFELINKcentral™ AED Program Manager -käyttöliittymään, jolla seurataan defibrillaattorin toimintaa. Vikatilanteessa laite lähettää ilmoituksen älypuhelimeen hyödyntäen mobiiliverkkoa tai WiFi-yhteyttä. Defibrillaattori lähettää raportin myös testattuaan oman toimivuuteensa. Näin voit olla aina varma siitä, että Lifepak CR2 -defibrillaattori on käyttövalmis.

 

LIFELINKcentral™ AED Program Manager näyttää myös kaikkien siihen liitettyjen defibrillaattorien sijainnin ja akun tilanteen. Voit siis helposti etänä tarkistaa laitteidesi toimintavalmiuden, eikä sinun tarvitse mennä laitteen luo sitä tekemään.

 

Parempi defibrillaattori

Hankkiessasi Lifepak CR2 saat ehdottomasti markkinoiden laadukkaimman defibrillaattorin. Laitteella on 8 vuoden takuu ja sen akku kestää jopa 4 vuotta. Voit myös valita, haluatko defibrillaattorisi täysi- vai puoliautomaattisena.

 

Joidenkin defibrillaattoreiden käyttö voi olla monimutkaista ja laite saattaa vaatia useita vaiheita ennen kuin se on käyttövalmis. Lisäksi suurin osa defibrillaattoreista ei pysty tuottamaan analyysiä sydämen rytmistä elvytyksen aikana. Lifepak CR2 on kuitenkin tekee sen. Laite on muutenkin helppo ja turvallinen käyttää. Sen yksinkertainen muotoilu ja selkeä ääniohjaus on suunniteltu auttamaan käyttäjää elvytysprosessissa.

Lifepak CR2_elektrodit

Lifepak CR2_defibrillaattori

Elvytyksen aikana Lifepak CR2 -defibrillaattori seuraa potilaan EKG:tä. Uusi cprINSIGHT-teknologia analysoi sydämen rytmiä ja tunnistaa automaattisesti, milloin defibrillointi-iskua tarvitaan. Tämä vähentää merkittävästi painelussa tapahtuvia keskeytyksiä elvytyksen aikana. Painelu-puhalluselvytyksen jatkuvuus ylläpitää verenkiertoa ja parantaa selviytymisen mahdollisuutta.

 

Jos defibrilloitava rytmi havaitaan, Lifepak CR2 lisää defibrillointi-iskujen tehoa asteittain, eikä käyttäjän itsensä tarvitse arvioida hoidon tarvetta tai tehdä mitään päätöksiä. Kilpailijoihinsa nähden Lifepak CR2 on ylivoimaisesti luotettavin defibrillaattori.

LIFEPAK CR2 - HELPPOKÄYTTÖINEN DEFIBRILLAATTORI

LIFEPAK CR 2 mahdollistaa tarvittaessa todella nopean defibrilloinnin. Täysin kokematonkin käyttäjä voi aloittaa potilaan pelastamisen toteuttamalla seuraavat vaiheet:

1. Avaa defibrillaattorin kansi ja siirrä potilaan vaatteet syrjään siten, että rinta jää paljaaksi.

2. Vedä punaisista kahvoista ja aseta elektrodit potilaan rintaan kuvien mukaisesti.

 

LIFEPAK CR2 -defibrillaattori sisältää kaiken tarvittavan:

Automaattinen toiminnan testaus ja vianmääritys

Useita kielivaihtoehtoja

Defibrillaattorin muotoilu on yksinkertainen ja selkeä, mikä parantaa elvytyksen laatua

Vähäinen huoltotarve

Elektrodit ja akku kestävät jopa 4 vuotta

Defibrillaattori tunnistaa taustamelun ja säätää äänenvoimakkuuden sopivaksi automaattisesti

Saatavilla sekä täysi- että puoliautomaattisena

Nopea defibrillointi: ensimmäinen isku  alle 7 sekuntia latauksesta

Pölynkestävä ja roiskesuojattu (IP55)

8 vuoden takuu

Lifepak CR2_defibrillaattori _1

Red Arrow

PYYDÄ TARJOUS

osaaminen

Olemme toimintamme aloittamisesta lähtien varustaneet yli 1000 yritystä defibrillaattoreilla sekä kouluttaneet runsaat 6 000 henkilöä puhallus-paineluelvytykseen.

TURVALLISEMPI VALINTA

Vähintään 6 vuoden takuu ja vapaavalintainen tukisopimus defibrillaattoria vuokrattaessa. 

VALITSE SOPIVIN DEFIBRILLAATTORI

Täytä lomake tai soita: 08-37 55 00.

Osaavat asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään. 
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ