Lifepak CR Plus

Lifepak CR Plus on automaattinen ulkoinen defibrillaattori (AED), jossa on käytössä sama monipuolinen, mutta helppokäyttöinen teknologia kuin ensihoidon ammattilaisten käyttämissä laitteissa.

"Ajattelin, että jos defibrillaattoreita olisi lentokentillä ja ostoskeskuksissa, laitteisiin ei voi liittyä suuria riskejä, koska tavallisten ihmisten on pystyttävä käyttämään niitä. Kun tutustuin kunnossapito-ohjeisiin, ennen kuin hankin organisaatioomme CR Plus -laitteen, kävi ilmi, että laitteet eivät tarvitse mitään kunnossapitoa akkujen ja elektrodien vaihtoa lukuun ottamatta."

David Lauer, päällikkö
työterveys- ja turvallisuusosasto, B. Braun

Lifepak CR Plus

Lifepak CR PLUS on helppokäyttöinen ja luotettava defibrillaattori. Laitteen 8 vuoden takuu mahdollistaa varmasti pitkäaikaisen investoinnin turvallisuuteen. Lifepak CR Plus -defibrillaattori huoltotarve on hyvin alhainen. Lisäksi se on niin yksinkertainen käyttää, että maallikkokin osaa.

 

 

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

 

 

 

CRPlus _small

Aina käyttövalmis defibrillaattori

Kun ostat tai vuokraat Lifepak CR Plus, saat akun ja elektrodit toimituksen mukana. Näin defibrillaattori on käyttövalmis heti toimituksen jälkeen. Akun valmius on taattu vähintään kahdeksi vuodeksi asennuksesta. Akku ja elektrodit ovat helppoja vaihtaa ja kuten palovaroitinkin, Lifepak CR Plus -defibrillaattori piippaa, kun on akku alkaa olla vähissä. Lisäksi muistutamme erikeen ylläpitosopimuksen piirissä olevia kumppaneitamme patterien vaihdosta. Näin voit olla varma, että defibrillaattorisi on aina käyttövalmis, jos sitä tarvitaan.

Lifepak CR Plus -defibrillaattorilla
et voi tehdä väärin

Lifepak CR Plussalla et voi tehdä väärin. Defibrillaattori analysoi potilaan sydämen rytmiä ja kehottaa käyttäjää tarvittaessa antamaan defibrillointi-iskun. Laite antaa selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, joiden ansiosta tiedät koko ajan, mitä tehdä. Lifepak CR Plus opastaa käyttäjän läpi koko prosessin. Näin käyttäjä voi tuntea olonsa turvalliseksi ryhtyessään auttamaan potilasta.

CRPlus _1

Lifepak CRPlus _open

Defibrillaattori, jota kaikki osaavat käyttää

Erillisten lapsielektrodien ansiosta Lifepak CR Plus -defibrillaattoria voidaan käyttää kaikenikäisten potilaiden  auttamiseen, myös lasten ja imeväisikäisten. Vaihdettuasi elektrodit lapsielektroneihin, myös defibrillointi-iskut sovitetaan pienempään vartaloon. Tämä ratkaisu on erityisen hyvä ympäristöihin, joissa on paljon lapsia kuten päiväkodit, koulut, kauppakeskukset ja muut julkiset tilat.

Lifepak CR Plus -defibrillaattorin käyttö
askel askeleelta:

  1. Aloita toteamalla, että potilaalla varmasti on sydämenpysähdys. Opit tunnistamaan sydämenpysähdyksen esimerkiksi elvytyskursseillamme, joilla yhdistetään painelu-puhalluselvytys defibrillaattorin käyttöön.
  2. Sijoita Lifepak CR Plus lattialle tai muulle tasaiselle pinnalle lähelle potilasta ja avaa kansi. Defibrillaattori kytkeytyy päälle heti kannen avauduttua ja ääniopastus alkaa ohjaamaan käyttäjää läpi elvytysprosessin.
  3. Riisu potilaan yläkroppa siten, että rintakehä on paljas. Voi olla tarpeen kuivata ihoa, jos henkilö on märkä. Jos potilaalla on rinnassa paljon karvoitusta, voi käyttäjä nopeasti ajella suurimman osan pois ennen elektrodien liittämistä.
  4. Poista defibrillaattorin turvalukitus vetämällä laitteen punaisista kahvoista. Tämä vapauttaa elektrodit käyttövalmiuteen. Avaa sen jälkeen paketti kokonaan ja ota elektrodit ulos.
  5. Irrota elektrodit yksi kerrallaan ja aseta elektrodit potilaan rintakehälle laitteessa olevan kuvan osoittamalla tavalla.
  6. Kuuntele tarkasti defibrillaattorin ääniohjausta, äläkä koske potilaaseen, ellei ääniohjaus käske sinua tekemään niin. Varmista, ettei kukaan kosketa henkilöä, kun laite defibrilloi.
  7. Vaikka potilas alkaisi hengittämään tai liikkumaan, anna elektrodien kuitenkin olla paikoillaan ja liitettyinä defibrillaattoriin. Jos vain mahdollista, aseta potilas kylkiasentoon. Oikeaoppisen kylkiasennon opit painelu-puhalluselvytyskurssillamme.

Lifepak CRPlus

CRPlus _action

Tekniset tiedot

Lifepak CR Plus -defibrillaattorissa on mahdollista valita defibrillointi-iskujen lähtötaso 150 J - 360 J väliltä.

Energiatasoa tulee nostaa, jos nykyisellä energiatasolla annettu defibrillointi-isku ei ole tehonnut.

Lifepak CR Plus -defibrillaattorin Shock Advisory System (SAS) on EKG-analyysijärjestelmä, joka ilmoittaa käyttäjälle, onko defibrillointi tarpeen. Laite lataa energiaa defibrillointi-iskua varten vain, jos SAS-järjestelmä suosittelee defibrillointia.

Lifepak CR Plus -defibrillaattori painaa 2 kg.

Laitteessa on aktiivinen liikkeentunnistin, joka on käytössä analyysin aikana.

Lifepak CR Plus -defibrillaattori analysoi potilaan EKG:tä koko elvytyksen ajan, mikä helpottaa myöhemmin myös pelastushenkilökunnan ja lääkäreiden toimintaa. Kattava yhteenveto elvytyksen aikaisista tapahtumista sekä EKG-muutoksista on tärkeää jatkotutkimuksia ajatellen.

Lifepak CR Plus -defibrillaattori testaa oman toimintavalmiutensa automaattisesti joka viikko. Testauksen tulokset näkyvät Testilokiraportissa.

Red Arrow

PYYDÄ TARJOUS

osaaminen

Olemme toimintamme aloittamisesta lähtien varustaneet yli 1000 yritystä defibrillaattoreilla sekä kouluttaneet runsaat 6 000 henkilöä puhallus-paineluelvytykseen.

TURVALLISEMPI VALINTA

Vähintään 6 vuoden takuu ja vapaavalintainen tukisopimus defibrillaattoria vuokrattaessa. 

VALITSE SOPIVIN DEFIBRILLAATTORI

Täytä lomake tai soita: 08-37 55 00.

Osaavat asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään. 
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ