”Sen jälkeen kun kaksi työntekijöistämme sai sydämenpysähdyksen vajaan vuoden sisällä ja selvisi siitä nopean toiminnan ansiosta, koin saaneeni tarpeeksi varoituksia. Hankimme defibrillaattoreita suurimpiin toimistoihimme ja parhaillaan koulutamme henkilökuntaamme puhallus-paineluelvytykseen.”

Thomas Petersson, toimitusjohtaja
Euro Accident

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

 

Reply - SAAT VASTAUKSEN NOPEASTI

Award - OSAAMISTA JA TIETOTAITOA JO VUODESTA 2006

Box - KOKONAISVALTAISET PAKETTIRATKAISUT

DEFIBRILLAATTORI PELASTAa HENKIÄ

Joka vuosi noin 5 000 suomalaista saa sydämenpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Heistä jää henkiin vain noin 250. Defibrillaattorin avulla seitsemän kymmenestä voidaan pelastaa.

 

Hankkimalla defibrillaattori työpaikallesi, asuinalueellesi tai yhdistykseesi voit myötävaikuttaa siihen, että yhä useammat voivat selviytyä äkillisestä sydämenpysähdyksestä. Luot tällä tavoin turvallisemman ympäristön ja mahdollistat nopeamman avun saannin silloin, kun joku saa sydämenpysähdyksen.

Defibrillaattori Hinta

Defibrilaattori Hotellilla

JOKAISEN PITÄÄ PYSTYÄ KÄYTTÄMÄÄN DEFIBRILLAATTORIA

Kenen tahansa pitää pystyä käyttämään defibrillaattoria aikaisemmasta kokemuksesta huolimatta. Sen vuoksi on tärkeää, että ostat defibrillaattorin, jossa on hyvä tuki puhallus-paineluelvytykselle.

Kaikissa defibrillaattoreissamme on ääniohjeet, jotka opastavat sinua vaihe vaiheelta läpi koko elvytysprosessin.

 UUDEN SUKUPOLVEN DEFIBRILLAATTORI

- LIFEPAK CR2

Innovatiivinen, helppokäyttöinen ja kokonaisvaltainen LIFEPAK CR2 on Physio Controlin uusin tuote. Se on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi.

 

Lisäksi LIFEPAK CR2 on markkinoiden aiona defibrillaattori, joka pystyy analysoimaan sydämen rytmiä elvytyksen aikana. Se on luotettava ja antaa turvaa sekä rohkeutta ja varmuutta avun antamiseen.

 

Osta tai vuokraa Lifepak CR 2 >

 

 

 Lifepak CR2_defibrillaattori

 

  Lifepak CRPlus

AMMATTILAISTEN VALINTA
- LIFEPAK CR PLUS

Lifepak CR Plus on automaattinen ulkoinen defibrillaattori (AED), jossa on käytössä sama monipuolinen, mutta helppokäyttöinen teknologia kuin ensihoidon ammattilaisten käyttämissä laitteissa.

 

Osta tai vuokraa Lifepak CR Plus >

Red Arrow

PYYDÄ TARJOUS

osaaminen

Olemme toimintamme aloittamisesta lähtien varustaneet yli 1000 yritystä defibrillaattoreilla sekä kouluttaneet runsaat 6 000 henkilöä puhallus-paineluelvytykseen.

TURVALLISEMPI VALINTA

Vähintään 6 vuoden takuu ja vapaavalintainen tukisopimus defibrillaattoria vuokrattaessa. 

VALITSE SOPIVIN DEFIBRILLAATTORI

Täytä lomake tai soita: 08-37 55 00.

Osaavat asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään. 
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ