”Sen jälkeen kun kaksi työntekijöistämme oli saanut sydämenpysähdyksen vajaan vuoden sisällä mutta selviytyneet siitä nopean toimien ansiosta, olin mielestäni saanut tarpeeksi varoituksia. Hankimme defibrillaattoreita suurempiin toimistoihimme ja koulutamme parhaillaan henkilökuntaamme puhallus-paineluelvytykseen”

Thomas Petersson,
Toimitusjohtaja, Euro Accident

Edullinen henkivakuutus

HSB asuntoyhtiö Viggbygärdet

Olemme asuntoyhdistys, johon kuuluu 513 asuntoa sekä vuokratiloja. Kaiken kaikkiaan lähistöllämme oleskelee noin 850 yksilöä. Keski-ikämme on melko korkea.

 

Sen takia meille on itsestään selvää, että defibrillaattori on aina saatavilla. Meillä on yksi defibrillaattori konttorissa sekä kaksi kokoontumistiloissamme. Defibrillaattori on edullinen henkivakuutus ja lisäksi helppokäyttöinen.

 

Olemme myös kouluttaneet henkilökunnan ja johtokunnan sekä pitäneet kursseja asukkaillemme. Tuntuu turvalliselta tietää, että osaamme toimia tilanteen vaatiessa. Saimme nopean yhteyden Servicia Medicaliin ja huomasimme sen olevan hyvä toimittaja joka pystyy tarjoamaan myös koulutusta.

/Camilla Henricsson Bajas, HSB asuntoyhtiö Viggbygärdet Täbyssa.

Hjartstartare -hemma

Lifepackcr 2-sq

 

Kaksi kollegaa sai sydänpysähdyksen

Euro Accident

“Kun kaksi työkaveria olivat saaneet sydänkohtauksen ja yhtäkkisen sydänpysähdyksen olimme samaa mieltä siitä, että kaikki työntekijämme kävisivät PPE-koulutuksen ja defibrillaattoreita hankittaisi työpaikoillemme. Kurssin pitäjät olivat erittäin ammattimaisia ja sitoutuneita. Kokemuksiemme kautta motivaatio kursseja kohtaan sekä sitoutuminen koulutuksen aikana kasvoi.

 

Nyt jatkamme tiedon levittämistä sydänpysähdyksestä ja teemme aktiivisesti töitä saadaksemme useampia defibrillaattoreita ennen kaikkea urheilulaitoksiin ja –tiloihin.

 

Me Euro Accidentissa olemme todella tyytyväisiä ja kiitollisia uusista taidoistamme. Tuntuu turvalliselta tietää, että kaikilla kollegoilla on PPE-koulutus.”

/Christer Söderberg, Euro Accident Health & Care Insurance AB, Danderyd

Palvelu oli erinomaista

550 talouden Ubbhultin kylässämme, joka on jaettu kahteen kuntaan ja kahteen lääniin, olemme useaan otteeseen kokeneet ongelmalliseksi sen, että pelastuskunta ei ole löytänyt tänne ja että ambulanssin tulo on kestänyt kauan.

 

Siksi Ubbhultin kyläyhdistys päätti ostaa defibrillaattoreita, ja että mahdollisimman moni kävisi PPE-koulutuksen. Sijoituksemme defibrillaattoreihin ja PPE-koulutuksiin sponsoroi paikalliset yritykset ja yksityishenkilöt.

 

Kylästä löytyy kaksi PPE-kouluttajaa ja tänä päivänä noin 60 henkilöä ovat koulutettuja. Kylän jokaisella defibrillaatorilla on “kummi” joka pitää huolen siitä että ne toimivat.

 

Palvelu, jota saimme Servicia Medicalilta oli erinomaista. He olivat asiallisia ja osaavia PPE:n saralla, sekä erittäin joustavia verrattuna muihin toimittajiin joihin olimme olleet yhteyksissä. Voimme lämpimästi suositella Servicia Medical:ta!

 /Mikael Werner, Ubbhultin kyläyhdistys

 

Saver One Hjartstartare Kopa

Foto: Johanna Molin, Markbladet

Lifepak CR2_defibrillaattori _1 

voit vaikuttaa

Sydänpysähdyspotilaan ensimmäinen auttaja on yleensä maallikko. Puoliautomaattiset defibrillaattorit tunnistavat kammiovärinän ja ohjaavat käyttäjäänsä defibrilloimaan ääni-, kuva- ja teksti-ohjeiden avulla. Onko teillä jo defibrillaattori saatavilla? 

Referenser

     
Ref2  Hjartstartare Lysekilk Ref3
Ref6  Hjartstartare Trosa K  Hjartstartare Hfg
Ref5 Ref8  Ref4
     

 

 

Red Arrow

SERVICIA MEDICAL DEFIBRILLAATTORI JA PPE JO VUODESTA 2006

LÄÄKETIETEELLISTEKNINEN YRITYS

Oikean tietotaidon ja asiantuntemuksen avulla voit tuntea olosi turvalliseksi

OIKEA PAKETTI JUURI SINULLE

Neuvonantajamme auttavat sinua löytämään mukautetun ratkaisun.

KOULUTUKSIA PAIKAN PÄÄLLÄ

Meillä on koko valtion kattava PPE-kouluttajien verkosto.
OTA YHTEYTTÄ

Pyydä ilmaisen tarjouksen tai lähetä viestin.


LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ